Hollandske dyder

Den anden dag bestilte jeg tøj fra Chopin webshop. En fed kjole fra Yaya. Og jeg må konkludere, efter snart 30 år på dagen, kan de stadigvæk.

Chopin fortsætter bare med at producere den ene fede kollektion efter den anden. Jeg bestilte lidt blandede ting fra deres brede sortiment, bl.a. flere toppe, et jumpsuit m.m. Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke købte nogle flere af de ting jeg kiggede på, og stærkt overvejede… Men det må så blive i næste måned.

Jeg googlede Yaya da jeg kom hjem og jeg fandt ud at Yaya er et hollandsk modefirma, der fra deres hovedkvarter designer lækkert kvalitetstøj til den kræsne forbruger. Brandet Yaya er kendetegnet ved en enestående sans for detaljer, hvilket også kommer til udtryk i deres store sortiment.
Du finder eventyrlige og dekorative prints i et væld af farvekombinationer, hvilket er med til at skille Yaya ud fra mængden.

Der er ingen tvivl om at du kan udtrykke din personlighed igennem tøjet, hvilket er en sjældenhed i dag, hvor flere og flere går med mainstream-flokken.

Yaya er dog ikke bange for at tænke udover de sædvanlige grænser, hvilket har medført mange unikke designs.

Som vi har været kort inde på er Yaya ikke noget klassisk og gammelt mærke – tværtimod så deres første kollektion dagens lys langt tilbage før årtusinde skiftet. Siden er det dog gået stærkt, da man med de årlige lanceringer virkelig har sikret sig en plads i det kvindelige køns hjerter.

Hollandske dyder skinner igennem

Der er mange grunde til at Yaya er så populære herhjemme i Danmark; først og fremmest fordi man tillægger skandinaviske dyder en stor rolle i udarbejdelsen af nye designs. Dette sikrer folk i Norden designs de er kendte med, uden det dog blive en kopiering af andre modehuses kollektioner.

I sortimentet finder du alt fra toppe til denim jeans, hvilket gør mærket til et sikkert hit, uagtet hvilken beklædnings del du søger. Desuden er det oplagt at bære til både fest og hverdag, da designet er særpræget og eksklusivt, uden at blive for meget. Dette er et stort plus, som også kan mærkes på din økonomi!