Jeg er vild med basistoppe

Jeg er bare helt vild med mine nye toppe jeg købte i en butik i Charlottenlund. Synes bare de er for fede. Jeg ved godt hvad mange jo tænker at der er jo lidt kedeligt med basistoppe, men her er jeg helt uenig.

Jeg er ikke til bling, jeg elsker det rene stilrene og en basis top i super kvalitet er stil. For der er utrolig forskel på en H&M basistop og så en rigtig lækker basistop i den helt rigtige kvaliltet.

Er der noget der irriterer mig så er det at der næsten ingen butikker der har basistoppe i god kvaliltet, måske det er fordi de kun vil give 99.- for sådan en basistop, men man skal altså lige lidt længere op for de gode kvaliteter. Jeg ligger rask væk og giver 299-399 for mine toppe , men de holder også bare…også efter vask.

Forretningen i Charlottenlund har ramt det danske marked med fuld kraft, hvorfor man allerede kort efter opstarten er utrolig vellidt og efterspurgt. For da jeg snakkede med dem fandt jeg ud af at de rent faktisk selv måtte producere dem da man simpelthen ikke kan købe ordentlig kvalitet fra sine leverandører, men de blev rent faktisk etableret for lang tid siden, hvor man samtidig sendte den første kollektion ud på markedet.

Derfor er det uomtvisteligt én af de bedste butikker og deres brand, hvilket dog tilsyneladende ikke forhindrer mærket i at vinde hurtigt frem. For hold da op hvor var der mange kunder i butikken.

Det er især indenfor moderne modetøj til kvinder de har ramt plet. Basistoppene fås i mange skønne og spændende farver, ligesom der også findes helt simple udgaver og modeller med print.

Uanset hvad du søger kan du finde det hos Chopin, der foruden basistoppe også satser stort på andre slags toppe.

Hop med på min mode og invester i en lækker basistop.

Når efteråret og vinteren raser er det svært at finde de små glæder i hverdagen, som man ellers hyppigt oplever i sommerperioden. Med en baistop fra Chopin kan du dog omvende et kedeligt og traditionelt look til noget funky og smart, hvilket kan gøre hverdagen lidt sjovere.

Chopin har desuden også satset stort på at der er noget for enhver smag i sortimentet af basistoppe, heriblandt både prangende og store modeller samt mindre og mere neutrale varianter.