Lækkert tøj fra Mos Mosh hos Chopin

Mos Mosh er et populært dansk brand, der kom på markedet med sin første kollektion i 2010. Det er altså ét af de nyere børn i klassen, men har de seneste år vundet indpas i danske, såvel som i internationale, garderober. Det kan vi hos Chopin godt forstå! Vi er Danmarks største forhandler af Mos Mosh, mens vi ligeledes sælger den fantastiske kollektion til butikker og mennesker i hele EU.

Mos Mosh er et veletableret brand, der primært er kendt for at producere lækre jeans og suits i høj kvalitet og Mos Mosh har efterhånden etableret sig som leverandør af især jeans til mange europæiske modeforretninger.

Samtidig er Mos Mosh vores største leverandør af bukser og jeans og derfor udgør de en stor del af vores varesortiment. I vores butik i Charlottenlund finder du blandt andet mere end 50 forskellige modeller fra Mos Mosh’ fantastiske sortiment af jeans. Der er derfor rig mulighed for at se modellerne, mærke materialerne og prøve dem inden du køber dem.

Jeans er da også det centrale element i Mos Mosh’ samlede kollektion – og det er der en god grund til. For det er jeans de er blevet både kendt og anerkendt for rundt i både Danmark og Europa. Deres jeans er simple og stilrene i deres design, dog med tilføjelser af rå detaljer. Blandt Mos Mosh mange jeans finder du for eksempel de klassiske Athena Regular Jeans med lige ben, de flotte Berlin Push-up Pants, der holder bagdelen på plads eller de fede Sumner String Jeans med fede rå detaljer på benene.

Mulighederne er mange, men du kan være sikker på, at jeans fra Mos Mosh har den perfekte pasform uden at gå på kompromis med komforten. Jeans fra Mos Mosh er derfor et godt valg for dig, der ønsker at gå i smukke jeans, der samtidig er behagelige at have på.

Klassiske suits og sporty suits: Blake Night og Celeb Sport

Mos Mosh har siden sin første kollektion i 2010 været kendt for sine jeans og klassiske suits og et klassisk suit fra Mos Mosh er et must have i enhver kvindes garderobe. Mos Mosh’ kollektion Blake Night Suit er nemlig en samling af fantastiske og klassiske suits til kvinder, der ønsker at tilføje et business-look til sit outfit. De lækre Blake Night suits fås i sort, navy, rosa, bordeaux, army-grøn, grå og hvid.

Kollektionen omfatter også nederdele og kjoler, der er designet med inspiration fra det klassiske business-miljø. Alle delene i Blake Night-kollektionen kan købes enkeltvis og det er derfor muligt at kombinere delene lige efter dine ønsker, eller kombinere de enkelte dele med for eksempel jeans eller flotte bluser fra Mos Mosh eller noget helt andet.

Dette efterår har designerne bag Mos Mosh bevæget sig ud af en tangent i forhold til de klassiske suits og er blevet inspireret af det sporty udtryk, der er topmoderne lige nu. Derfor har de med den nye Mos Mosh Arden t-shirt skabt et perfekt miks af det klassiske suit og det sporty udtryk. Med den nye Celeb Sport kollektion er der altså tilføjet spændende detaljer, der giver et mere sporty udtryk, hvilket giver et mere afslappet og moderne look.

Et sporty suit som disse, er altså et must-have til enhver garderobe, hvis du ønsker at have pænt tøj på uden det bliver for klassisk i udtrykket. De sporty suits fra Celeb Sport kollektionen fås på nuværende tidspunkt i sort og kan, ligesom produkterne i Blake Night kollektionen, købes separat og kombineres på kryds og tværs.

Mos Mosh er garanti for god kvalitet

”Re-thinking luxury” – det er bare ét af de slogans Mos Mosh har. Og de arbejder hårdt for at leve op til det. For Mos Mosh skaber tøj i fantastiske kvalitetsmaterialer, der får tøjet til at se enormt luksuriøst ud. Og det er også luksuriøst! – men det er luksus i en prisklasse, hvor alle kan være med. Hvis du står overfor en fornyelse af din garderobe, så er Mos Mosh’ kollektioner absolut værd at undersøge nærmere.

For Mos Mosh er garanti for god kvalitet og dermed er tøjet investeringer, der kan hænge i din garderobe langt ud i fremtiden. De lækre materialer og det stilrene design gør, at Mos Mosh er garanti for god kvalitet og da produkterne er tidløse og moderne, kan de frem igen og igen.