Mos Mosh sætter nye standarder

Mos Mosh må betegnes som et af Danmarks store flagskibe når det drejer sig om mode til kvinder. Mærket leverede sin første kollektion i 2010 og er siden blevet en erfaren spiller på den danske modescene.

Mos Mosh sætter nye standarder

Mos Mosh fokuserer på stilfulde designs og førsteklasses materialer, hvilket gør deres kollektion ideel for den kvalitets- og modebevidste kvinde. At man har kombineret lækre og moderne designs med kvalitetsmaterialer er inkorporeret i firmaets historie og strategi.

Det har været en del af dagsorden siden dag ét – en dagsorden man ikke afviger fra.

Kim Hyldahl hjernen bag mærket Mos Mosh. Kim Hyldahl, ejer af Mos Mosh, har en baggrund som designer dog for herretøj, men han fandt det meget interessant med eget brand og han så en mulighed i markedet; Han mente der var et enormt hul til jeans med lidt rå detaljer og cargo pants. Han kastede sig over projektet i 2010 – og i dag er det efter en komplet kollektion med dog stadig vægt på bukser og jeans og det er da også siden kun gået fremad. Mos Mosh´s unikke stil og med den gode perfekte pasform blev en større succes end noget havde turde håbe på – og Mos Mosh bukser bæres nu af kvinder i en meget bred målgruppe.

Kollektionerne er meget imødesete, da Mos Mosh altid formår at skille sig ud fra mængden. På trods af man fokusere på de nyeste og mest moderne trends, har man altid tilføjet mærkets egen finish eller detalje, som gør mærket unikt.

Brandets DNA

Vi har været kort inde på det herover, men mener alligevel punktet her er relevant at uddybe, for hvad kan du egentlig forvente af en kjole fra Mos Mosh?

Som sagt er den konstante brug af kvalitetsmaterialer inkorporeret i firmaets DNA. Herudover er stilen casual på den elegante måde, men dog stadig med et råt touch. Dette vil du også hurtigt se, hvis du kigger nærmere på den store produktportefølje, som indeholder en masse spændende beklædningsdele til kvinder i alle aldre.

Inspirationen er primært hentet fra Skandinavien, men i og med at Kim Hyldahl også er meget berejst finder man detaljer inspireret af hele verden. Desuden er der også meget inspiration at hente i det københavnske gadebillede, hvor kreativiteten oser, hvilket Mos Mosh naturligvis også drager fordel af.

Du kan med sikkerhed finde stilfuldt og brugbart modetøj i sortimentet fra Mos Mosh, som henvender sig til både hverdag og fest. Kombiner det med din egen stil eller overgiv dig 100 % til de lækre designs – valget er dit! Du kan se et stort udvalg af det lækre modetøj på Choopin.dk her.