Soaked in luxury

Soaked in luxury er din garanti for kvalitet og moderigtigt tøj. Siden grundlæggelsen har man således forsynet verdensbefolkningen med modetøj udover det sædvanlige – og så er Soaked in luxury oven i købet dansk!

Det er dog ikke udelukkende i danske butikker du finder Soaked in luxury, således er mærket også stærkt repræsenteret hos udenlandske forhandlere.

I øjeblikket sælges tøjet i masser af lande, hvilket gør det danske brand til én af de stærkeste danske modeproducenter.

Det skyldes naturligvis både design og kvalitet, som går hånd i hånd, når man køber tøj fra Soaked in luxury. Du kan altid være sikker på, at designet er nytænkende og kreativt, imens der udelukkendes bruges kvalitets materialer i produktionsprocessen. Dette er din sikkerhed for et mærke der holder!

Soaked in luxury – en del af IC Companys A/S

At Soaked in luxury er en del af IC Companys A/S har bestemt ikke haft negativ indflydelse på deres succes.

Således har man i kraft af det tætte samarbejde mærkerne indbyrdes formået at tage design til et helt nyt niveau. Desuden har det åbnet mange døre til udlandet.

Af andre mærker indenfor IC Companys A/S Group kan nævnes Inwear og Saint Tropez – andre succesfulde danske brands!

Dametøj til den sofistikerede kvinde

Ønsker du ikke at gå på kompromis med tøjet i dit klædeskab? I så fald er Soaked in luxury et oplagt valg, da du får suverænt dametøj i et tidsløst design.

Mærket henvender sig klart til sofistikerede kvinder, som sætter pris på unikke designs og gennemførte detaljer. Man kan altid forvente lidt ekstra fra Soaked in luxury.

Det sofistikerede look tiltrækker mange kunder, da det altid er et hit at fremstå elegant og eksklusiv. Dog er meget af tøjet på samme tid meget afslappet, hvilket gør dem perfekt til alle situationer – fester såvel som arbejde.