Tør ikke tælle mine sko

Jeg er verdens største Candice Cooper forbruger.

Jeg tror helt seriøst ikke, der er nogle, der har så mange Candice Cooper sko, som jeg har. Jeg tør for at være helt ærlig ikke at tælle, hvor mange sko, der enten står eller ligger inde i mit skab, og jeg tør da slet ikke at tænke på, hvor mange penge, der egentlig er for, hvis jeg ligger priserne fra hver eneste af mine Candice Cooper sneakers sammen. Men jeg kan allerede nu sagtens sige, at den hurtigt kan snige sig op over de to cifrede tusinder.

Så deeet. Jow! æææh! Og så er det sikkert, at du sidder og tænker, at så er det da oplagt at sælge nogle af dem, men det kan du godt glemme!

Skyd du roligt en hvid pil efter det, for jeg vil hellere sælge min krop end at sælge mine sneakers. Bare lige for at komme med en hård og kontant konstatering.

En genial opfindelse

Det er da i sandhed en genial opfindelse? De kan i dag bruges til alle slags events og arrangementer og egner sig til enhver anledning.

Og fede sneakers ser super godt ud, lige meget om de er til det ene eller andet, til en t-shirt, en top, en skjorte eller hvad som helst. Det er sågar bevist af de helt store modemagasiner og fotografer, at sneakers ser godt ud uden noget tøj eller ? Jeg er ofte faldet over et billede eller endda et helt shoot af en eller flere kvinder med et par Candice Cooper sko på, sammen med en rå halvgennemsigtig t-shirt, og det ser faktisk super godt ud.

Jeg tror dog ikke lige, at jeg hopper med på den vogn, men man skal jo selvfølgelig aldrig sige aldrig. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at hver eneste af mine par sko ville egne sig til det look, såvel som alle andre looks.

I love ya’!

Nu sidder du så nok og tænker, hun er da besat. Og der kan jeg simpelthen bare svare dig, at; ’’ja, det er jeg,’’ men så længe, det er ægte kærlighed, så er det vel okay at være besat?

Så længe det ikke går over i det ekstreme og bliver farligt, og jeg har ærligtalt lidt svært ved at se, hvordan det kan være farligt at føle inderlig kærlighed til sine Candice Cooper sneakers!

Så for lige at citere Nik & Jay fra en af deres mange hits fra de sidste par år, så den her er dedikeret til mine sneakers: ’’I love ya’, I love ya’, I freaking fucking love ya’.’’

One thought on “Tør ikke tælle mine sko

  • 29. juli 2018 at 7:25
    Permalink

    It’s actually a nice and useful piece of info.

    I’m glad that you just shared this helpful information with
    us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

Kommentarerne er lukket.