Vinteren kræver både handsker og støvler

Efteråret står snart for skud og det betyder at kulden også snart indfinder sig. For at beskytte os mod vind og vejr, har vi brug for et par handsker, der både kan bruges til efterår og vinter. Her passer Randers handsker godt ind i billedet.

Handskerne er produceret i høj kvalitet og har en lang holdbarhed. Designet er simpelt og klassisk og så er de super praktiske. Kombinationen af læder i topklasse og lækkert indvendigt for, giver garanti for at vi ikke kommer til at fryse fingrene vinteren over.

Randers handsker ligger stor vægt på gamle traditioner og gode råmaterialer. De har formået at følge trenden og samtidig holde fast i deres traditioner, om et stilrent og klassisk look. Trods at det er et gammelt og lidt old school brand, formår de at være med på moden og tiltale både mænd som kvinder.

Randers Handsker har haft mere end 200 års erfaring, inden for handske branchen og det er med god grund at de ligger blandt de førende mærker, inden for handske verdenen. Det er netop på grund af deres garanti for Randers Handsker i allerhøjste kvalitet og deres sikre valg af råmateriale til selv samme produkter.

 

Kvinder ønsker mere end blot praktiske handsker

Kvinder og mænd har ikke helt samme behov, når det kommer til handsker. Når det kommer til mænd, ønsker de, oftest, handsker af praktiske årsager. Hvor kvinder både ønsker handsker fordi de er ret praktiske, men også fordi de er meget gode accessoires. Handsker er en stor modegenstand blandt kvinder, specielt om vinteren. Der findes efterhånden et hav af forskellige slags handsker til forskellige anledninger.

Her rammer Randers Handsker helt perfekt. Deres handsker er klassiske og tidløse i designet, og kan derfor bruges til al slags tøj og overtøj, til alle lejligheder.

Pift den sorte vinter jakke op med et par lækre røde eller grønne skin handsker. Ikke nok med at du giver liv til dit outfit, du giver også liv og farve til den ellers så triste og grå vinter.

Er de farverige handsker ikke lige dig, så finder du også klassiske sorte luffer, der passer sammen til alle tøjstile og designs. Lufferne er ideelle til den klassiske, feminine og elegante kvinde, som elsker den sorte trend.

Så forbered dig på vinteren og tilføj Randers Handsker til kvinder, til din vinter garderobe, så er du sikret en lun vinter.

Få hjælp til at finde det rigtige look

Hvis du ønsker at være moderigtig og følge tendenserne for et par gode støvler, så forhandler vi altid de største trends lige nu og her, så du kan få et par fede Via Vai støvler der har lige det rigtige look.

Med Via Vai støvler fra Chopin, kan du forme din personlige stil og dit selvbillede. Støvler understreger hvem du er og kan støtte dig til at vise de sider frem af dig selv, som du ønsker at vise.

God stil betyder meget for menneskers førstehåndsindtryk af dig, og derfor drømmer vi alle om at se godt ud, så vi fremstår som kvinder der har styr på tingene og ved hvad det vil sige at klæde sig med stil.

Med Via Vai boots kan du udtrykke hele din personlighed uden at sige et ord, så fremhæv dine bedste sider og vis, at du er både modebevidst, selvsikker og afslappet i din egen krop.